BELCHICKEN LIER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 336 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Belchicken Lier. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 8:17 Na 2 uur wachten heb ik gebeld. De bezorger was onderweg vertelde ze me. Een half uur later eindelijk een bezorger gezien.
9 mei 2024 om 6:19 19u45 besteld. 21u gebeld, restaurant was dicht. Gebeld naar takeaway voor geld terug en onze honger was toch over dus was niet meer nodig. 22u15 toch eten geleverd. Koud en amper van gegeten. Weggesmeten geld dus...
2 mei 2024 om 5:46 Op bezorgpapier stond bezorgde tijd half uur eerder.terwijl ik pas half uur later dan mijn gevraagde tijd mijb eten had
1 mei 2024 om 19:57 Al paar keer super lang moeten wachten en dan belt ge krijgt ge als excuus tis super druk. Maar hebbe u bestelling gewoon nog ni bekeken..
27 apr 2024 om 18:25 op de gevraagde tijd geleverd voor herhaling vatbaar
23 apr 2024 om 10:55 Duurtijd veeeeeel te lang! Eten was koud en frieten niet te eten. Laatste keer dat ik hier bestel ! Een schande voor takeway
15 apr 2024 om 15:58 De service is geweldig en alles is lekker.
13 apr 2024 om 17:25 Eten kwam op tijd aan en was nog lekker warm. Bedankt voor de gratis churro´s
12 apr 2024 om 19:57 Eten was koud
11 apr 2024 om 13:45 Nog steeds aan het wachten!!!
4 apr 2024 om 23:20 veel te laat geleverd
26 mrt 2024 om 20:09 Bezorger was zogezegd aan de deur geweest. Niemand gezien. Kregen uiteindelijk tel. dat we niet hebben open gedaan. Maar er is niemand aan de deur geweest. Ze konden nog wel leveren maar dan wel een koude bestelling. Daar heb ik voor bedankt.